giovedì 6 dicembre 2012

33 je moj srećan broj

Dragi dnevniče,

Zatvorio se još jedan krug života, trideset i drugi po redu. Beše to jedna uspešna, sa usponima i padovima, godina. Red sreće, red tuge, komplikacija i neočekivanih rešenja, ali kad sve saberem i oduzmem, ne žalim se. Idem napred, kao i uvek, sa osmehom na licu, u nove privatne i poslovne pobode. 

Hvala svim divnim ljudima, dalekim i bliskim, koji su mi ulepšali i ovaj rođendan svojim veselim i iskrenim čestitkama. Hvala mami koja uvek s ljubavlju pravi moju omiljenu tortu, i tati, jer su najdivniji roditelji na svetu. Dugi niz godina nismo bili zajedno na dan mog rođenja i zato mi je još draže što smo uspeli da nadoknadimo sve propuštene prilike. 

Veselo otvaram trideset i treći krug, sa najpozitivnim željama i snovima koji čekaju na mene da budu ostvareni. Trideset i tri je moj srećan broj! Nadam se bar! 




Prijatno veče, ma gde bili!


2 commenti:

  1. Здрава Ти нама и весела била, а остало ће већ некако да се сложи...

    По неком старом вјеровању, боље је "слављенку" касније честитати рођендан, него са честитком бити исхитрен... Па тако (игром случаја) и од мене, касно сам примијетио, али вјеруј ми да је од срца...

    Мирослав

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...